Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Menu Androgyne salontafel (hout)

Vanaf € 850,00

Dit is de Menu Androgyne salontafel (hout). Zijn proporties en gemengde materialen zorgen voor een gevoel van harmonie. Een uniek ontwerp dat zowel elegant als krachtig is, mannelijk en toch vrouwelijk. Handig voor alles, van de woonkamer tot kleine restaurantruimtes en tentoonstellingsruimtes.

Levertijd ca. 2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Meer informatie
MerkMenu
OntwerperDanielle Siggerud
HerkomstScandinavië
Afmetingen

H: 37,8 cm , W: 120 cm , D: 45 cm

Materialen

Kunis Breccia stone, MDF, Oak or walnut veneer, Powder coated steel, PA plastic glides

Over het merk

Het Deense Menu is een jong Scandinavisch design merk en creëert producten die het dagelijks leven én de huishoudelijke taken van mensen vergemakkelijken, iedere dag weer. Menu werkt dan ook met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken! En dat werkt.

Het merk creëert strakke, eenvoudige designmeubelen en accessoires, waarin de stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek in terug te zien is. De ontwerpen zijn duurzaam, verrassend en functioneel! Door samenwerkingen met enkele van de grootste en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio.