Menu Bottle Grinder molen set van 2 deksel beukenhout

Vanaf € 69,00

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

De Menu Bottle Grinder molen set van 2 deksel beukenhout is ontworpen door Normontwerpers.

Deze ontwerper houdt van verrassende ontwerpen. Bij de peper- en zoutmolen is bewust afgeweken van het klassieke profiel. Het krijgt een flesvorm die lijkt op een vloeibare inhoud zoals olie of dressing. Gebruikers zijn aangenaam verrast dat de flessenmolen twee basissmaken oproept, zoals zout en peper. Met de flessenmolen - zout- / pepermolen maal je natuurlijk ook minder traditionele dingen zoals gedroogde kruiden en noten. De molens hebben een krachtig keramisch slijpsysteem en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Je opent ze, vult ze met heerlijke ingrediënten en sluit ze weer. Het is zo makkelijk.

Menu Bottle Grinder molen set van 2 deksel beukenhout  heeft mooie ronde vormen. Het is prettig om naar te kijken en ligt goed in de hand. U kunt kiezen uit een staal- of siliconenafwerking in verschillende delicate Scandinavische kleuren. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, heeft de molen een houten of stalen kap. Hij is 20,5 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm.

Menu biedt dit peper- en zoutmolenontwerp op zijn best en past bij elk gerecht. Het is prettig om naar te kijken en ligt goed in de hand. Je kunt kiezen uit een staallook of een siliconen afwerking in verschillende zachte Scandinavische kleuren. Afhankelijk van de uitvoering die je kiest, heeft de molen een houten of stalen kap. Hij is 20,5 cm hoog en heeft een diameter van 8 cm.

Het Menu brengt dit ontwerp van deze peper- en zoutmolen op zijn best en maakt elk gerecht af.

Meer informatie
MerkMenu
AfmetingenHoogte: 20.5cm
Doorsnee: 8cm
OntwerperNorm
HerkomstScandinavië

Over het merk

Het Deense Menu is een jong Scandinavisch design merk en creëert producten die het dagelijks leven én de huishoudelijke taken van mensen vergemakkelijken, iedere dag weer. Menu werkt dan ook met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken! En dat werkt.

Het merk creëert strakke, eenvoudige designmeubelen en accessoires, waarin de stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek in terug te zien is. De ontwerpen zijn duurzaam, verrassend en functioneel! Door samenwerkingen met enkele van de grootste en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio.