Menu Bottle Grinder molen set van 2 deksel staal

Vanaf € 69,95
Menu Bottle Grinder molen set van 2 deksel staal .
Dit product is door Norm ontworpen voor de fabrikant van Menu.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

de Bottle grinder zout- en pepermolen is een uitgekiend ontwerp van het Deense designmerk Menu. Iemand die voor het eerst de Bottle grinder gebruikt krijgt even een speelse ontdekkingstocht. De Bottle grinder laat zich makkelijk intuïtief bedienen.

Bij een conventionele peper of zoutmolen word er vaak op tafel geknoeid. Doordat er een residu onder uit de molen valt. Bij de Bottle grinder van Menu zit daarom de uitgang voor het peper en zout aan de bovenkant. Zo is het knoeien opgelost. Bovendien ziet de Bottle grinder van Menu er met zijn grafische fles-vorm hartstikke leuk uit op tafel.

Vaak zijn zout- pepermolens lastig bij te vullen en schoon te maken. Dat is bij deze peper- en zoutmolens, ontworpen door Norm architects, ook verholpen.  Dat ze lekker in de hand liggen en het ergonomisch gezien fijn bediend maakt van de Bottle grinder een echt hebbeding.

Menu Bottle grinder materialen en maten

  • 4415599 BOTTLE GRINDER, STEEL LID, ASH / CARBON, 2-PACK 69,95
  • 4415399 BOTTLE GRINDER, BEECH LID, ASH / CARBON, 2-PACK 69,95
  • 4415299 BOTTLE GRINDER, BEECH LID, BLUES, 2-PACK 69,95
  • 4415459 BOTTLE GRINDER, WALNUT LID, HUNTING GREEN / BEIGE, 2-PACK 69,95
  • 4415369 BOTTLE GRINDER, WALNUT LID, ASH / CARBON, 2-PACK 69,95
  • 4415769 BOTTLE GRINDER, WALNUT LID, NUDES, 2-PACK 69,95
  • Diameter 8cm hoogte 20,5cm

 

Meer informatie
MerkMenu
AfmetingenHoogte: 20.5cm
Doorsnee: 8cm
OntwerperNorm
HerkomstScandinavië

Over het merk

Het Deense Menu is een jong Scandinavisch design merk en creëert producten die het dagelijks leven én de huishoudelijke taken van mensen vergemakkelijken, iedere dag weer. Menu werkt dan ook met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken! En dat werkt.

Het merk creëert strakke, eenvoudige designmeubelen en accessoires, waarin de stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek in terug te zien is. De ontwerpen zijn duurzaam, verrassend en functioneel! Door samenwerkingen met enkele van de grootste en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio.