Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Menu Eave Modular bank, 96

Vanaf € 1.075,00

De Menu Eave Modular bank 96 is een veelzijdig en eigentijds meubelstuk dat perfect past in moderne interieurs. Deze bank is ontworpen door Norm Architects en biedt een strak en minimalistisch ontwerp met een uitstekend comfort. De modulaire opzet van de bank maakt het mogelijk om verschillende configuraties te creëren die passen bij de individuele behoeften en de beschikbare ruimte. De bank is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bekledingsopties, waaronder textiel en leer. Het ontwerp van de Menu Eave Modular bank 96 is geïnspireerd op de Deense meubeltraditie, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Levertijd ca. 2 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Over de Menu Eave Modular bank, 96

De Menu Eave Modular bank 96 is een stijlvolle en veelzijdige zitbank die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is een product van het Scandinavische designmerk Menu, dat bekend staat om zijn minimalistische en eigentijdse ontwerpen.

De Menu Eave Modular bank 96 is gemaakt van Pine, plywood, MDF en heeft dubbele lagen foam. Het heeft een strak ontwerp met een modulair systeem dat bestaat uit verschillende compartimenten die op verschillende manieren kunnen worden samengevoegd om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen.

De Eave Modular bank 96 heeft een lengte van 96 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Het kan worden gebruikt als een comfortabele zitbank of als een chaise longue. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om de bank op elk moment aan te passen en uit te breiden, wat het een zeer flexibele en aanpasbare zitoplossing maakt.

De Menu Eave Modular bank 96 is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het heeft een tijdloos design dat past bij vrijwel elke interieurstijl en is een perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle zitoplossing.

Kortom, de Menu Eave Modular bank 96 is een indrukwekkend ontworpen modulaire zitbank die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is een duurzame en aanpasbare zitoplossing die past bij vrijwel elke interieurstijl.

Meer informatie
MerkMenu
OntwerperNorm Architects
HerkomstScandinavië
Afmetingen

Corner Section:

H: 70,5 cm, W: 96 cm, D: 96 cm

Seat Height: 40,5 cm


Open Section:

H: 70,5 cm, W: 75 cm, D: 96 cm

Seat Height: 40,5 cm


Pouf Section:

H: 40,5 cm, W: 96 cm, D: 96 cm,

Seat Height: 40,5 cm

  Materialen

  PU Foam

  Modules are secured to each other with adjustable hooks and anchors

  Over het merk

  Het Deense Menu is een jong Scandinavisch design merk en creëert producten die het dagelijks leven én de huishoudelijke taken van mensen vergemakkelijken, iedere dag weer. Menu werkt dan ook met een krachtige filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken! En dat werkt.

  Het merk creëert strakke, eenvoudige designmeubelen en accessoires, waarin de stijlvolle eenvoud en de typische Scandinavische esthetiek in terug te zien is. De ontwerpen zijn duurzaam, verrassend en functioneel! Door samenwerkingen met enkele van de grootste en jonge ontwerpers wereldwijd, bieden zij een podium voor jong talent. Zo is de prachtige WM String Loungestoel een ontwerp van het Nederlandse WM Studio.