Piure Nex Pur Box TV box 120x40x48cm

Vanaf € 1.005,00
Levertijd 2-3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Piure Nex Pur Box TV box 120x40x48cm is ontworpen door het Duitse merk Piure .

Puur en mooi als de natuur, complexe structuur met rechte lijnen, veelzijdig in gebruik en uitgekiende afwerking, zo kan het Piure modulaire systeem worden omschreven. Het gehele productieproces van kasten, opslagsystemen en dressoirs wordt in Duitsland op een verantwoorde en duurzame manier uitgevoerd.

Nex Pur Box TV Box 120 x 40 x 48 cm in een elegante kubusvorm gemaakt van wafeldunne mdf-platen, met een afgeschuinde afwerking en een perfecte pasvorm. De doos lijkt te zweven door de plastic schuifvoetjes aan de onderkant. Aan de bovenzijde is een onzichtbare metalen balk verstevigd. Zo kun je de tv er geruisloos op instellen. De voorste mediaklep kan worden geopend met een lichte druk van een vinger. Kleine perforaties in de hoes zorgen voor een normale bediening van de afstandsbediening en zorgen ervoor dat u het geluid kunt produceren. Het interieur voor technische snufjes en dergelijke is door dun plaatwerk in tweeën gedeeld en heeft aan de achterzijde een afgedekte kabelingang.

Deze Nex Pur Box TV Box 120 x 40 x 48 cm kun je gebruiken om te combineren met andere "boxen" uit deze collectie of plaats twee identieke boxen naast elkaar.

Je kunt deze Nex Pur Box tv-box 120 x 40 x 48 cm combineren met andere 'boxen' uit deze collectie of je kunt er twee naast elkaar plaatsen.
Meer informatie
MerkPiure
AfmetingenBreedte: 120cm
Hoogte: 40cm
Diepte: 48cm
HerkomstDuitsland

Over het merk

Piure streeft naar perfectie volgens de laatste technieken. Hierdoor komen zij tot de hoogste vorm van design en kwaliteit. Piure ontwikkelt haar designs tot alleen het allerbeste overblijft. De zuiverste vorm en de puurste vreugde. Als ontwerper van mooie systemen zoals kasten, werkt Piure, ‘made in Germany’ ook volgens een systeem. De naam Piure zegt het al: puurheid. Piure creëert meubelen die zuiver zijn en minimalistisch, net als Piure.