Nu 4% korting op alles van Qlocktwo. Gebruik kortingscode: QLOCKTWO

Qlocktwo Touch acryl tafelklok

Vanaf € 450

Qlocktwo Touch acryl is een compacte tafelklok met alarmfunctie voor kantoor, woonkamer of slaapkamer. De tekst geeft de tijd weer in stappen van 5 minuten, terwijl stippen oplichten om de 1-4 minuten daartussen aan te geven. Zoals bij elk kunstwerk, vertraagt ook de ​​Qlocktwo Touch de tijd en is het een genot om te observeren.

Op voorraad: Nu besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten

De Qlocktwo Touch acryl is een compacte tafelklok met alarmfunctie voor kantoor, woonkamer of slaapkamer. Ontworpen door Biegert & Funk, een unieke woordklok. Met woorden wordt in zinnen de tijd aangegeven. Iedere vijf minuten verandert de zin en iedere minuut word aangegeven door een lichtpuntje in een van de hoeken. Bijvoorbeeld ‘tien voor twee’ wordt met de tekst ‘tien voor twee’ beschreven. Een minuut later ontstaat er een lichtpuntje in de linkerbovenhoek, weer een later in de rechter bovenhoek dan links onder en rechtsonder. Na vijf minuten komt het volgende woord, ‘vijf voor twee’. De QLOCKTWO TOUCH is gelijkgeschakeld met een atoomklok in Frankfurt. De met LED’s verlichtte letters zijn gekoppeld aan een lichtsensor. Bij fel daglicht gaat het licht feller branden voor meer contrast. Als het donker is dimt het enigszins zodat het niet verblind.

Meer informatie
MerkQlocktwo
Breedte (cm)13,5
Hoogte (cm)13,5
Diepte (cm)1,8
HerkomstDuitsland
WekkerfunctieJa

Over het merk

Met een Qlocktwo klok haalt u gegarandeerd een echte eyecatcher in huis. Op deze bijzondere klok leest u namelijk de tijd in woorden in plaats van in cijfers met behulp van een matrix van letters. Sinds de lancering van de eerste Qlocktwo klok door Marco Biegert en Andreas Funk in 2010 is deze klok een doorslaand succes. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met een tafelmodel, de compacte Qlocktwo Touch klok en zelfs met horloges. Van groot en kleurrijk tot klein en minimalistisch van kleur, vrijwel iedereen is op slag verliefd op de exclusieve Qlocktwo klokken en horloges van Biegert & Funk!