Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Beauty vergrootspiegel

Vanaf € 270,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Beauty vergrootspiegel is ontworpen door de ontwerper Apartment 8 voor de Duitse fabrikant Schönbuch .

Met deze ronde spiegel heeft u altijd een duidelijk zicht op uw gezicht. Daarom is het perfect als hulpmiddel bij het aanbrengen van make-up of het epileren van wenkbrauwen. Daarnaast is de spiegel dankzij zijn vorm en kleur een decoratief object in de hal, badkamer of slaapkamer.

De Beauty - Vergroten spiegel is volledig uitgerust. Hij is volledig draaibaar. Hij kan ook worden gekanteld en het magnetische kogelgewricht houdt hem op zijn plaats. De spiegel vergroot in vijf niveaus, zodat u precies het vermogen kunt kiezen waarmee u uw gezicht het beste kunt zien.

Hoogte Beauty - Vergrotende spiegel is 25 cm. De diameter is 12 cm. Tevens is hij gemaakt van MDF en metaal waar je uit verschillende kleuren kunt kiezen. De vergrotende spiegel kan aan de muur worden gepositioneerd of gemonteerd.

Studio Design Studio 8 wordt gerund door creatief directeur Carolin Sangha. Ze heeft verschillende meubels en apparaten ontworpen voor Schönbuch . In Gerritsma Interieur vind je haar set Nini - Stool en 0112 - Kleerhanger. Het is ook gemaakt van MDF en metaal waar u uit verschillende kleuren kunt kiezen. De vergrotende spiegel kan aan de muur worden geplaatst of gemonteerd.

Studio Design Studio 8 wordt gerund door creatief directeur Carolin Sangha. Ze ontwierp verschillende meubels en apparaten voor Schönbuch . In Gerritsma Interieur vind je haar set Nini - Stool en 0112 - Kleerhanger. .
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenHoogte: 25cm
Doorsnee: 12cm
OntwerperApartment8
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.