Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Line garderobe

Vanaf € 374,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Line garderobe is ontworpen door Apartament 8 voor Schönbuch .

Deze stijlvolle kleerhanger onderscheidt zich door minimalisme. De rechte lijnen en de gebruikte materialen vormen een aantrekkelijke verwijzing naar industrieel design, wat perfect terugkomt in een interieur waar de ruimtelijke werking een belangrijk criterium is. Dit item heeft een opvouwbare haak waaraan je bijvoorbeeld kleerhangers kunt hangen. Praktisch gebruik en elegant design worden zo perfect gecombineerd.

Appartement 8 is een designmerk van de Duitse designer Carolin Sangha. Na haar afstuderen in grafische vormgeving en modevormgeving werkte ze als ontwerper, mode-editor, art director en stylist voor verschillende opdrachtgevers uit de wereld van mode en design. Bij Apartment 8 leidt Carolin Sangha als Creative Director een gepassioneerd team dat zich onder meer bezighoudt met de ontwikkeling van meubels en huishoudelijke producten. Originaliteit, functionaliteit en unieke optische eigenschappen spelen een belangrijke rol in alle producten ontworpen door Apartament 8.

Line - Kleerhanger van de fabrikant Schönbuch is gemaakt van staal roestvrij en duurzaam hout. Het gehele concept is uitgevoerd in sfeervolle, actuele kleuren die met opvallende details matchen met de woning.

Line - Kledinghanger bestel je snel en eenvoudig in de Gerritsma interieur webshop. Het hele concept is gemaakt in aantrekkelijke, eigentijdse kleuren die passen bij de woning met opvallende details.

Line - Kledinghanger bestel je snel en eenvoudig in de Gerritsma interieur webshop.
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenBreedte: 6cm
Hoogte: 170cm
Diepte: 4cm
OntwerperApartment8
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.