Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Rack - Consoletafel

Vanaf € 484,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Rack - Consoletafel is ontworpen door f / p design voor Schönbuch .

Met zo'n bijzettafel ben je een sfeervolle toevoeging aan een modern interieur van een woonkamer of hal. Deze tafel is goed te gebruiken met een kleerhanger om er diverse kleding en accessoires op te hangen. Deze uniek ontworpen bijzettafel staat ook goed in je woonkamer met een verscheidenheid aan moderne, elegante meubels. Rack - Bijzettafel kan ook perfect gecombineerd worden met de ronde of vierkante versie van de Rack - paraplubak.

F / p design is een Duits ontwerpbureau opgericht in 2000 door Fritz Frenkler en Anette Ponholzer. Momenteel werkt f / p design met een team van elf ontwerpers op het gebied van productdesign, meubeldesign, verlichtingsarmaturen, huishoudelijke artikelen en bijzondere woonaccessoires. Om nog meer originaliteit en kwaliteit te bereiken, werkt f / p design ook vaak samen met fotografen, kunstenaars, architecten en technisch ingenieurs. Het F / p-project heeft tientallen prijzen gewonnen, waaronder de German Design Award, de Red Dot Award en de iF Product Design Award.

Schönbuch Rack - Consoletafel van de fabrikant Schönbuch is gemaakt van duurzaam gelakt metaal en is snel en eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur online shop. .
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenBreedte: 70cm
Hoogte: 70cm
Diepte: 25cm
Ontwerperf/p design
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.