Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Slice - Muurbox

Vanaf € 64,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Slice - Muurbox is ontworpen door ontwerper Peter Bordihn voor de producent van Schönbuch .

Met Schönbuch Slice - Muurbox heeft box-denken tastbare vormen aangenomen. Deze prachtige opbergdoos is gemaakt van gepoedercoat metaal en is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Dozen die aan de muur zijn gemonteerd, lijken op kubussen die uit het oppervlak komen. Geschikt bevestigingsmateriaal inbegrepen.

Schönbuch Slice - Muurbox is voor veel doeleinden en plaatsen geschikt en kan ook in groepen worden opgehangen. Gebruik deze bijzondere wanddecoratie om je hal, kantoor, keuken of badkamer te decoreren. De wallbox is perfect voor het opbergen van sleutels, pennen, kantoorbenodigdheden, cosmetica en andere kleine dingen die hun plaats verdienen.

Het grillige gebruik van geometrische vormen is het kenmerk van het werk van Peter Bordihn. De Duitse ontwerper is afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in München. Na zijn afstuderen als ontwerper is hij begonnen als freelancer. Sindsdien heeft Bordihn, naast vast werk voor Brodbeck Design, zijn eigen studio in München, waar hij projecten ontwikkelt en uitvoert op het gebied van interieur- en productontwerp. Hij ontwikkelde de Slice-serie voor het Duitse merk Schönbuch .

Bent u geïnteresseerd in andere producten van deze fabrikant? Je ontdekt het in de collectie van Gerritsma Interieur. Na zijn afstuderen als ontwerper is hij begonnen als freelancer. Sindsdien heeft Bordihn, naast vast werk voor Brodbeck Design, zijn eigen studio in München, waar hij projecten ontwikkelt en uitvoert op het gebied van interieur- en productontwerp. Hij ontwikkelde de Slice-serie voor het Duitse merk Schönbuch .

Bent u geïnteresseerd in andere producten van deze fabrikant? Je ontdekt het in de collectie van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenLengte:
· rozenhout: 12.9cm
· graniet: 22.1cm
· wit: 20.9cm
· asfalt: 25.5cm
Breedte:
· rozenhout: 5.7cm
· graniet: 11.1cm
· wit: 15.2cm
· asfalt: 13.8cm
Hoogte:
· rozenhout: 19.5cm
· graniet: 23.5cm
· wit: 17.5cm
· asfalt: 30.6cm
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.