Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Tray dienblad

Vanaf € 194,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Tray dienblad is ontworpen door de ontwerpers Zeichen & Wunder voor de fabrikant Schönbuch .

Met dit massief houten dienblad verrast u uw gasten met een sfeervolle presentatie van dranken en snacks. Maar het is ook een decoratie voor een keuken met een theeservies.

Dienblad - Het dienblad is 60 cm lang, 36,5 cm breed en 3 cm hoog. U kunt kiezen voor een gelakte of matte uitvoering. Dit dienblad is ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zie voor het actuele assortiment het overzicht met productvarianten.

Zeichen & Wunder is een Duits ontwerpbureau opgericht in 1995 in München. Het bedrijf wordt geleid door Irmgard Hesse en Marcus von Hausen. Bij Zeichen & Wunder werken 47 mensen fulltime. Het bureau bedenkt en ontwikkelt nieuwe projecten op vier gebieden: Identity, Story, Design en Experience. Zeichen & Wunder heeft voor haar werk verschillende internationale prijzen gewonnen. Dit omvat prestigieuze prijzen zoals de iF Award en de Red Dot Design Award.

Schönbuch is ook van Duitse oorsprong en is gespecialiseerd in praktische en innovatieve designproducten. Kijk regelmatig op Gerritsma Interieur voor meer creaties van deze ontwikkelaar. Het bureau bedenkt en ontwikkelt nieuwe projecten op vier gebieden: Identity, Story, Design en Experience. Zeichen & Wunder heeft voor haar werk verschillende internationale prijzen gewonnen. Dit omvat prestigieuze prijzen zoals de iF Award en de Red Dot Design Award.

Schönbuch is ook van Duitse oorsprong en is gespecialiseerd in praktische en innovatieve designproducten. Kijk verder bij Gerritsma Interieur voor nog meer creaties van deze fabrikant. .
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenLengte:
· eiken helder: 60cm
· iep natuur: 60cm
· walnoot: 60cm
· zwart: 60cm
· wit: 60cm
· koraal: 60cm
· graniet: 0cm
· cement: 0cm
Breedte:
· eiken helder: 36.5cm
· iep natuur: 36.5cm
· walnoot: 36.5cm
· zwart: 36.5cm
· wit: 36.5cm
· koraal: 36.5cm
· graniet: 60cm
· cement: 60cm
Hoogte: 3cm
Diepte:
· eiken helder: 0cm
· iep natuur: 0cm
· walnoot: 0cm
· zwart: 0cm
· wit: 0cm
· koraal: 0cm
· graniet: 36.5cm
· cement: 36.5cm
OntwerperZeichen & Wunder
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.