Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Schönbuch Urban 1071 - Commode / schoenenkast

Vanaf € 1.617,00
Levertijd 3 weken

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Schönbuch Urban 1071 - Commode / schoenenkast is in-house ontworpen door Schönbuch .

Deze prachtig vervaardigde schoenenkast met veel planken is een prachtig ontwerp dat getuigt van de schoonheid die vaak in eenvoud schuilt. De praktische toepassing van dit designobject is geweldig door de zeer gebruiksvriendelijke binnenruimte waar veel schoenen in opgeborgen kunnen worden. In een elegant, modern interieur met ingetogen kleuren staat de kast goed op zijn plek. Het model past perfect bij de Urban Minimalist Wardrobe, Urban Shoe Lover Wardrobe, Urban Wall Wardrobe en Urban Wall Mirror van dezelfde fabrikant.

Schönbuch is een toonaangevende Duitse fabrikant van designmeubelen en woonaccessoires. Kwaliteit en efficiënt gebruiksgemak zijn in balans met modern design in alle producten van deze leverancier. Dankzij innovatieve constructiemethoden en innovatief materiaalgebruik is een optisch en technisch perfect totaalconcept ontstaan ​​dat vele internationale designliefhebbers kan inspireren. Dankzij een eigen ontwerpteam ontwikkelde het merk de Urban 1071 - Cabinet tot het ultieme werkstuk met unieke uiterlijke kenmerken. Kast eenvoudig te bestellen in de Gerritsma Interieur webshop. .
Meer informatie
MerkSchönbuch
AfmetingenBreedte: 80cm
Hoogte: 116cm
Diepte: 39.1cm
OntwerperSchönbuch
HerkomstDuitsland

Over het merk

Bij het Duitse designmerk Schönbuch draait het om een warm welkom en het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Dit ziet u terug in de prachtige stukken die Schönbuch heeft ontworpen voor de entree. Met de entree van uw woning geeft u immers een eerste indruk aan uw gasten. Vandaag de dag bewijst Schönbuch zijn expertise en gevoel voor stijl ook in de andere ruimtes van het huis, van woonkamer tot slaapkamer. Dit doet het relatief jonge, in Beieren gevestigde bedrijf met innovatieve, duurzame producten in heldere ontwerpen en een scala aan prachtige kleuren en afwerkingen.