Nu 5% iDEAL-korting op alle verlichting van Tobias Grau

Tobias Grau XT-A Table Plus 90 bureaulamp

Vanaf € 1.499 Normale prijs € 1.578
Uit de baanbrekende XT-A-serie is XT-A TABLE een bureaulamp met bureau-gerichte en ambient-distributie. De lamp combineert frisheid van vorm met onze gepatenteerde OSA-technologie, met gerasterde LED's in een open systeem voor geavanceerde efficiëntie en superieure verblindingsvrije verlichting. Gebruikers kunnen de helderheid individueel aanpassen via de lampschakelaar of de meegeleverde afstandsbediening. De XT-A TABLE is uitgerust met zowel een licht- als bewegingssensor om het licht automatisch af te stemmen op de helderheid van de omgeving en de bezetting van de ruimte. XT-A TABLE is compatibel met Tobias Grau CONNECT-technologie, waardoor groepsprogrammering van meerdere lampen mogelijk is. in neutraal wit (3500 Kelvin, CRI & gt; 80)
Levertijd 3-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Meer informatie
MerkTobias Grau
HerkomstDuitsland

Over het merk

Tobias Grau ontwikkelt al meer dan 30 jaar baanbrekende lampen met de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Van Tobias Grau hanglamp tot vloerlamp, iedere lamp van het merk is het toppunt van technische innovatie en artistiek ontwerp. Zo heeft Tobias Grau de mogelijkheid gekregen om een nieuwe, innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Volgens Tobias Grau heeft verlichting het unieke vermogen om emotionele ruimtes te creëren en te transformeren. De ontwerpen van de lampen worden gekenmerkt door een beperking tot de essentie en duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn van essentieel belang in de ontwerpfase van deze grensverleggende ontwerpen. Samen met een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelen ze oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan al vele bekroond zijn met prestigieuze designprijzen.