Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Bellevue AJ7 - Vloerlamp

Vanaf € 607
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Bellevue AJ7 - Staande lamp werd door Arne Jacobsen voor AndTradition ontworpen.

Deze unieke lamp met zijn aantrekkelijke slanke vormgeving past goed in verschillende moderne woonstijlen. Het ruimtelijke ontwerp en de sublieme lichtval maken van deze lamp een sfeervol designeritem dat goed tot zijn recht komt langs een wand of in de hoek van een vertrek in een woning of bedrijfsruimte. De lamp brengt efficiëntie en sfeer samen in één stijlvol totaalontwerp.

Arne Jacobsen was een beroemde Deense architect en designer die zijn opleiding genoot in Kopenhagen waar hij later ook professor aan de Koninklijke Deense Kunstacademie werd. Enkele jaren na het voltooien van zijn studie begon hij zijn eigen ontwerpstudio waar hij werkte aan een grote diversiteit aan opdrachten voor internationale designmerken. Als architect oogstte hij onder meer succes met zijn ontwerpen van het Oxfordse St. Catherine's College en het SAS Hotel in Kopenhagen. Naast gebouwen maakte Jacobsen ook ontwerpen voor lampen, meubilair en gebruiksvoorwerpen. Hij ontving hiervoor prijzen zoals de International Design Award.

De Bellevue AJ7 - Staande lamp van AndTradition is gemaakt van aluminium, staal en textielkabel.

U kunt de Bellevue AJ7 - Staande lamp snel en eenvoudig bestellen in de online winkel van Gerritsma Interieur.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 130cm
Diepte: 60cm
Doorsnee: 27.5cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee voet: 27.3cm
OntwerperArne Jacobsen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.