&tradition Bellevue AJ9 wandlamp

Vanaf € 311
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Bellevue AJ9 wandlamp werd ontworpen door Arne Jacobsen voor het Deense designlabel AndTradition.

De Bellevue AJ9 wandlamp bestaat uit een aluminium en stalen lampenkap met een flexibele arm. De hoogte is 30 cm en de voet heeft een doorsnede van 8,5 cm. De armatuur is geschikt voor een peer van het type E14/40W. Deze designlamp is geschikt voor vele toepassingen. Gebruik dit designartikel bijvoorbeeld als leeslamp in de huis- of slaapkamer of als verlichting in de entree van uw huis.

Arne Jacobsen was een Deense architect en designer. Hij studeerde aan de Royal Danish Academy of Fine Arts en richtte in 1930 zijn eigen designstudio op. Als architect heeft hij vele projecten gedaan in Denemarken, Duitsland, Groot-Brittannië en Zweden. Zo heeft hij de Deense ambassade in Londen, de Mainz City Hall in Mainz en het SAS Royal Hotel in Kopenhagen ontworpen. Als designer heeft hij naam gemaakt met bijzondere stoelen zoals de Swann Chair en de Egg Chair. Zijn werk is menigmaal onderscheiden met prestigieuze prijzen zoals de ID-prize, de International Design Award en de Prince Eugen Medal for Architecturen.

Gerritsma Interieur is een exclusieve webshop voor designliefhebbers met een groot aanbod aan designartikelen van gerenommeerde ontwerpers en designlabels.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenDiepte: 28cm
Doorsnee: 16.7cm
Kabellengte: 200cm
Doorsnee lampenkap: 16.7cm
Doorsnee voet: 8.5cm
OntwerperArne Jacobsen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.