&tradition Betty TK2 stoel

Vanaf € 337
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De makkelijk stapelbare Betty TK2 stoel werd door Jakob Thau en Sami Kallio voor het merk AndTradition ontworpen.

De Zweedse ontwerper Jakob Thau en de Finse ontwerper Sami Kallo hebben een voorkeur voor strak Nordic Design, gekoppeld aan onvervalst handwerk. Voor hun creaties maken ze uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen. Voor deze aantrekkelijke en multifunctionele stoel kozen ze voor massief en ecologisch verantwoord geteeld eikenhout.

De ingetogen vorm van de Betty TK2 stoel zorgt ervoor dat hij in veel verschillende interieurs een bijrol kan spelen, zonder de aandacht af te leiden van uw echte eyecatchers. Als u deze 51 cm brede houten stoel goed bekijkt, ziet u de vlekkeloze afwerking en zal het u opvallen dat zowel de rugleuning als het zitgedeelte perfect ergonomisch gevormd zijn. Met een zithoogte van 46 cm en een zitdiepte van 48 cm ervaart u het meeste comfort als u rechtop plaatsneemt.

De Betty TK2 stoel is bij uitstek geschikt als eetkamerstoel, maar u kunt nog meer profijt van hem hebben. Omdat deze stoel erg makkelijk te stapelen is en weinig ruimte inneemt, is hij een goede keuze als u onverwachts veel visite krijgt.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 51cm
Hoogte: 77cm
Diepte: 48cm
Zithoogte: 46cm
Hoogte rugleuning: 77cm
OntwerperSami Kallio | Jakob Thau
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.