&tradition Blown SW4 hanglamp

Vanaf € 270
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Blown SW4 hanglamp werd door Samuel Wilkinson voor het merk AndTradition ontworpen.

De jonge Britse ontwerper Samuel Wilkinson, winnaar van onder meer de RSA Award en de D&AD New Blood Award, maakt graag gebruik van innovatieve technieken. Deze sierlijke lamp is net zoals andere lampen uit de Blown-serie, gecreëerd met 3D-technologie. De mal is gemaakt met een 3D-printer. Het glas van de lampenkap werd met de mond in de mal geblazen. Zo ontstaat een sterke glazen kap, dat niet verontreinigd is met luchtbellen en andere onvolkomenheden.

De charmante Blown SW4 hanglamp kunt u in twee versies bestellen. De eerste is gemaakt van transparant glas dat door het intrigerende rasterpatroon als een diamant glinstert. Bij de tweede versie is opaalglas in de mal geblazen. De opaalglazen lampenkap is enigszins opaak en zal het licht op een zachte en aangename wijze verstrooien. U hangt de Blown SW4 hanglamp op aan zijn baldakijn die net als de fitting van hoogwaardig metaal is gemaakt. De ophangkabel heeft een lengte van 400 cm, waardoor deze lamp ook geschikt is voor ruimtes met een hoog plafond. De hoogte van de lampenkap bedraagt 23 cm. De diameter is eveneens 23 cm, gemeten op het breedste stuk. Als lichtbron adviseren we een peervormige ledlamp of een kaarsvormige halogeenlamp.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 23cm
Doorsnee: 23cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee lampenkap: 23cm
OntwerperSamuel Wilkinson
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.