Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Blown SW5 plafondlamp

Vanaf € 324
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De elegante Blown SW5 plafondlamp werd door designer Samuel Wilkinson voor het merk AndTradition ontworpen.

Samuel Wilkinson is een jonge Britse designer die onder andere de D&AD New Blood Award en de RSA Award op zijn naam wist te schrijven. Hij experimenteert graag met vorm en functie en gebruikt innovatieve technieken, zoals 3D-technologie, waarmee hij ook deze opvallende plafondlamp creëerde.

Opvallend aan de glazen lampenkap van de Blown SW5 plafondlamp is het ingewikkelde patroon van rasterlijnen en diamantvormige structuren. Bij de productie wordt eerst een mal gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-technologie. Vervolgens wordt mondgeblazen glas in de mal gebracht, terwijl het glas nog vloeibaar en heet is. Tijdens de stolling neemt het glas de uiteindelijke vorm aan, zonder vorming van luchtbellen. Hierdoor zal uw lamp, afhankelijk of u kiest voor een transparante of meer opake versie, uw verlichting laten schitteren of op aangename wijze verstrooien en zachter maken.

De Blown SW5 plafondlamp heeft een hoogte van 34 cm en een diameter van 28 cm. Als lichtbron kunt u een peervormige sierlamp als extra accessoire bestellen. Deze heeft een grote fitting E27. Kijkt u ook eens naar de hanglampen, tafellampen en pendellampen uit dezelfde serie.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 34cm
Doorsnee: 28cm
Doorsnee lampenkap: 28cm
OntwerperSamuel Wilkinson
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.