Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Bulb hanglamp

Vanaf € 94
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De stijlvolle Bulb Suspension Lamp, de kleinere versie van de Mega Bulb Lamp, is ontworpen door Sofie Refer voor de fabrikant Unique Interieur.
Het Deense label veranderde echter haar naam en heet nu &Tradition. Het doel van de naamswijziging was om de relatie tussen solide vakmanschap en waarden en eigentijds design terug in beeld te brengen. &Tradition creëert duurzame ontwerpen met duurzame productiemethoden.
De eenvoudigste dingen zijn gewoon de beste!

Met zijn hoge kwaliteit raakt de Bulb Suspension Light de kern van de &Tradition filosofie: De vorm van de Bulb is klassiek, eenvoudig en gewoonweg mooi, is gemaakt van handgeblazen glas, en heeft een fitting van porselein en een transparant PVC-snoer of gekleurd textielsnoer.
De Bulb Suspension Light is een groot eerbetoon aan de eerste elektrische gloeilamp!
De Bulb Suspension Lamps van &Tradition zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren voor het elektrisch snoer, zie hiervoor de 'beschikbare producttypes' voor gedetailleerde informatie.
Ontdek de grotere Mega Bulb in onze 'aanbevelingen' in de kolom aan de rechterkant.

Design Awards:
- 'Good Design Award 2001' van THE CHICAGO ATHENAEUM: Museum voor Architectuur en Design

Andere design hanglampen zijn te vinden in 'soortgelijke producten'.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 16.5cm
Doorsnee: 11cm
OntwerperSofie Refer
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.