&tradition Catch Chair JH2 - Draaistoel

Vanaf € 851
Levertijd 6-8 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Catch Chair JH2 - Draaistoel is ontworpen door Jaime Hayon voor het merk AndTradition.

Het Deense designmerk AndTradition is een duidelijke telg uit de school van het Scandinavisch design. Door zeer efficiënt materiaalgebruik en een minimalistische designfilosofie, heeft het merk inmiddels een herkenbare handtekening weten te zetten in de designwereld.

De Catch Chair JH2 - Draaistoel is niet alleen een oogstrelend meubelstuk met bijna organische lijnen, maar biedt ook een geweldig zitcomfort dankzij de ergonomische vormgeving. De natuurlijke lijnen van de kuipstoel geven een gevoel van geborgenheid en lichtheid die het best kan worden ervaren door erin plaats te nemen. Het onderstel van de Catch Chair JH2 - Draaistoel is volledig uit staal vervaardigd, wat hem zeer stabiel en robuust maakt. Dankzij de vier wat breder uitstaande poten is de stoel altijd in balans.

Met een zithoogte van 45 cm is deze draaistoel ideaal voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld een thuiskantoor. De hoge rugleuning biedt voldoende ondersteuning om urenlang te kunnen werken. Ook als eetkamerstoel is hij uitermate functioneel en bovenal een zeer fraaie aanwinst voor het interieur. Door het kleurcontrast is de stoel opvallend zonder te veel van de ruimte te vergen.?
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 58cm
Hoogte: 90cm
Diepte: 58cm
Zithoogte: 45cm
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.