Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&tradition Copenhagen SC14 - LED Vloerlamp

Vanaf € 1.013
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Copenhagen SC14 LED Vloerlamp is ontworpen door Space Copenhagen voor het merk AndTradition.

Het Deense merk AndTradition streeft naar het ontwerpen en produceren van eigentijdse verlichting en meubelen met groot respect voor het vakmanschap uit het verleden. Het ontwerpduo van Space Copenhagen heeft hier goed naar geluisterd en bij het ontwerpen van de Copenhagen-serie goed gekeken naar de gaslampen die vroeger de donkere steegjes verlichtten.

De lampenkap van de Copenhagen SC14 LED Vloerlamp is gemaakt uit mondgeblazen, opaal glas. Dit witte glas is gesatineerd en geeft de lamp een zacht en warm schijnsel. De lichtsterkte is door middel van een dimknop aan te passen naar elke gemoedstoestand, sfeer of deel van de dag. De klassiek gevormde kap heeft een doorsnede van 50 cm en rust op een strak gevormd frame en voet van gebronsd messing. De ronde voet heeft een doorsnee van 30 cm en de Copenhagen SC14 LED Vloerlamp heeft in totaal een hoogte van 150 cm. Aan de voet bevindt zich de stroomkabel waar de dimmer bediend kan worden door middel van een ronde draaiknop. Deze knop doet tevens dienst als schakelaar. De vloerlamp werkt op ingebouwde ledlampen, deze kunnen niet worden vervangen.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 150cm
Doorsnee: 50cm
Doorsnee lampenkap: 50cm
Doorsnee voet: 30cm
OntwerperSpace Copenhagen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.