&tradition Copenhagen SC15 LED tafellamp

Vanaf € 377
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Copenhagen SC15 LED Tafellamp werd ontworpen door Space Copenhagen voor het merk AndTradition.

Dit Deense merk streeft naar tijdloze ontwerpen, gebaseerd op traditie en innovatie. In samenwerking met hedendaagse ontwerpers produceert AndTradition moderne meubels, verlichting en accessoires met behoud van traditioneel vakmanschap.

Bij het ontwerpen van de Copenhagen SC15 LED Tafellamp heeft het ontwerpduo van Space Copenhagen goed gekeken naar de gaslampen die honderd jaar geleden de donkere straten verlichtten. Deze iconische bureaulamp heeft dit nostalgische in zich, maar dan vertaald naar het heden. De kap is gemaakt van mondgeblazen opaalglas en de armatuur en voet is van gebronsd messing. De doorsnee van de glazen lampenkap is 16 cm en met een hoogte van 37 cm is de Copenhagen SC15 LED Tafellamp compact en eenvoudig op de juiste positie instelbaar. Op de voet, die een doorsnede heeft van 17,5 cm, bevindt zich de knop waarmee de lamp in- en uitgeschakeld wordt. Ook kan de lamp hiermee gedimd worden, door aan de knop te draaien kunt u gaan van helder, wit licht voor overdag naar warm en zacht licht voor in de avond. De lamp werkt op ingebouwde ledlampen, deze kunnen niet worden vervangen.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 17.5cm
Hoogte: 37cm
Diepte: 17.5cm
Kabellengte: 350cm
Doorsnee lampenkap: 16cm
Doorsnee voet: 17.5cm
OntwerperSpace Copenhagen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.