&tradition FLY Table SC4 - Bijzettafel

Vanaf € 1.351
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De FLY Table SC4 bijzettafel werd ontworpen door designstudio Space Copenhagen voor het Deense merk &tradition.

Dit Deense bedrijf brengt Scandinavische esthetiek in een modern design. Een goed voorbeeld daarvan is de meubelserie Fly, waarvan deze FLY Table SC4 bijzettafel deel uitmaakt. De serie omvat onder meer diverse banken en stoelen en nog een salontafel. De afgeronde hoeken en, bij de zitmeubelen, de houten frames, hebben een tijdloze uitstraling, die doet denken aan het Deense design uit de jaren 40 en 50 van de vorige eeuw. Dat zit 'm vooral in de spijltjes in de zitmeubelen en bij deze tafel, in de ronde hoeken en de ranke pootjes.

De FLY Table SC4 bijzettafel is een welkome gast in elk interieur, al of niet in combinatie met een of meer zitmeubelen uit de Fly-collectie. De bijzettafel heeft een solide onderstel van geolied eikenhout. Hierop rust een tafelblad van Pietra di Fossena marmer, dat tegelijkertijd een natuurlijke en luxe uitstraling heeft. Door zijn ruime oppervlak van 80 x 80 cm is deze bijzettafel ook heel geschikt om als salontafel te gebruiken. De bijzettafel is verkrijgbaar in meerdere kleuruitvoeringen, waarbij de kleuren van het tafelblad en het onderstel steeds perfect op elkaar zijn afgestemd.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenLengte: 80cm
Breedte: 80cm
Hoogte: 26cm
OntwerperSpace Copenhagen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.