&tradition Formakami JH4 - Pendellamp

Vanaf € 175
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Formakami JH4 - hanglamp werd door Jaime Hayon voor AndTradition ontworpen.

Dit is een lamp met een design waar u ongetwijfeld vrolijk van wordt. Het is een speels armatuur dat helemaal past bij deze ontwerper. Hij is gemaakt van papier en eikenhout en heeft een hoogte van 48 cm.

Voor Hayon is het belangrijk als elk ontwerp dat hij maakt ook een zekere luchtigheid in zich heeft. 'Bij het maken van een ontwerp vind ik het belangrijk om niet uit het oog te verliezen dat ik voor mensen aan het creëren ben. Een ontwerp moet emoties oproepen. Van een mooi ontwerp moet je vrolijk kunnen worden!' Hayon probeert in elk design dat hij maakt ook een link te leggen met zijn geboorteland Spanje, alhoewel hij zich bij deze Formakami JH4 - hanglamp meer lijkt te richten op Japanse invloeden.

De doorsnee van deze lampenkap is 50 cm. Hij is in meerdere verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, die allemaal dezelfde speelsheid in zich dragen. Uiteraard zijn alle verschillende modellen bij Gerritsma Interieur in het assortiment terug te vinden. U kunt bij ons ook de andere producten uit de collectie van AndTradition terugvinden.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 48cm
Doorsnee: 50cm
Kabellengte: 4cm
Doorsnee lampenkap: 50cm
OntwerperJaime Hayon
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.