Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Formakami JH5 hanglamp

Vanaf € 215
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Formakami JH5 hanglamp werd ontworpen door Jaime Haydon voor het designlabel AndTradition.

Deze unieke papieren lamp is geïnspireerd op de bekende papieren lantaarns uit Azië. De ontwerper Jaime Haydon verbeterde deze traditionele oosterse lampen en paste ze aan zodat ze voldoen aan de eisen van deze tijd. De lamp is gemaakt van rijstpapier en afgewerkt met gebeitste eiken accenten. Ze wordt volledig met de hand vervaardigd. Deze lamp creëert een bijzondere warme lichtinval in uw interieur. Door de open onderkant schijnt bovendien veel direct licht door. Met deze designlamp hebt dus zowel sfeerlicht als direct licht.

Jaime Haydon is een Spaanse kunstenaar en ontwerper met een indrukwekkend palmares. Time noemde hem één van de honderd relevante ontwerpers van deze tijd, Wallpaper Magazine noemde hem één van de meest invloedrijkste ontwerpers van de laatste eeuw. Hij won reeds verschillende prijzen, waaronder de Elle Deco International Award 2006. Zijn ontwerpen zijn telkens een mengeling tussen kunst en design. Hij ontwierp de Formakami JH5 hanglamp voor het Deense AndTradition. Dit designmerk kiest voor innoverende ontwerpen met respect voor ruwe materialen en de natuur.

Deze prachtige handgemaakte designlamp brengt warmte en sfeer in elk interieur.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 67cm
Doorsnee: 70cm
Kabellengte: 4cm
Doorsnee lampenkap: 70cm
OntwerperJaime Hayon
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.