&tradition Fornell ABF1 LED hanglamp

Vanaf € 566
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Fornell ABF1 LED hanglamp werd door Andreas Bozarth Fornell voor het merk AndTradition ontworpen.

Andreas Bozarth Fornell is een Zweedse ontwerper en architect met een voorliefde voor strak, functioneel en verrassend design. Hij is internationaal bekend om zijn smaakvolle inrichting van diverse winkels in het topsegment. Voor deze hanglamp wilde hij een zo onopvallend mogelijk model creëren met een zo maximaal mogelijke lichtopbrengst.

De strak vormgegeven Fornell ABF1 LED hanglamp heeft een lengte van 120 cm, een diepte van 7,5 cm en een hoogte van 6 cm. U hangt hem op aan zijn ragfijne metaaldraden, met een maximale lengte van 600 cm. Door deze lengte is de Fornell ABF1 LED hanglamp zeer geschikt voor ruimtes met een verhoogd plafond. Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een matte finish. Aan de binnenkant heeft deze hanglamp een zeer goed reflecterende laag, zodat u een maximale lichtopbrengst van de niet-verwisselbare led-eenheid van 28 W mag verwachten. De Fornell ABF1 LED hanglamp is door zijn minimalistische vormgeving gemakkelijk te integreren in diverse woonstijlen. Hij komt het best tot zijn recht in een zakelijke omgeving of in een huis met een hypermoderne of industriële ambiance.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 120cm
Hoogte: 6cm
Diepte: 7.5cm
Kabellengte: 600cm
OntwerperAndreas Bozarth Fornell
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.