&tradition In Between SK1 stoel

Vanaf € 392
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De In Between SK1 stoel werd door Sami Kallio voor AndTradition ontworpen.

Deze stoel heeft een modern uiterlijk, wat heerlijk contrasteert met het traditionele materiaal waar de stoel van is gemaakt. Deze is namelijk gemaakt van eikenhout. De stoel heeft een zithoogte van 45 cm.

Sami Kallio is een Finse ontwerper, die het grootste deel van zijn leven in Zweden heeft doorgebracht. Zijn stijl is dan ook een mix van elementen die kenmerkend zijn voor beide landen. Hij zegt hier zelf over: 'Mijn werk is een mix van de melancholie van de Finse ontwerpstijl, met de humor die je vaak in de Zweedse stijl terugziet.' Kallio is een veelgevraagde designer die meubels en andere producten heeft ontworpen voor fabrikanten van over de hele wereld. De In Between SK1 stoel is onderdeel van een serie meubelen voor in de eetkamer en keuken.

Deze stoel is bij Gerritsma Interieur te verkrijgen in een aantal verschillende uitvoeringen. Neemt u gerust eens een kijkje op onze site om te zien welke uitvoering het beste bij uw interieur past. U vindt bij ons daarnaast nog veel meer producten van zowel deze ontwerper als deze fabrikant.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 58cm
Hoogte: 77cm
Diepte: 54cm
Zithoogte: 45cm
Hoogte armleuning: 70cm
Hoogte rugleuning: 77cm
OntwerperSami Kallio
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.