&tradition In Between SK3 - Bijzettafel

Vanaf € 904
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De In Between SK3 bijzettafel werd door designer Sami Kallio voor het Deense designmeubelmerk &tradition ontworpen.

De stijlvolle tafel past harmonieus in de ruimte, zonder veel ruimte in te nemen. De bijzettafel heeft een minimalistisch ontwerp en blinkt uit door zijn strakke vormgeving, zonder overbodige versieringen. De designtafel is een mix van traditioneel vakmanschap in houtbewerking en innovatieve fineertechnieken. Het meubel is een eerbetoon aan het Scandinavisch design. De tafel kan met elke stoel worden gecombineerd, in elke ruimte.

De In Between SK3 bijzettafel is gecomponeerd uit geolied of gebeitst eikenhout. De tafel is een vervolg op de geliefde In Between Chair. Het ontwerp toont meerdere overeenkomsten met deze designstoel. De tafelpoten hebben dezelfde hoek. De curve van het tafelblad lijkt op de openingen in de stoelrugleuning. De bijzettafel is 73 cm hoog, heeft een diameter van 90 cm en een gewicht van 19 kg. Het staat stevig en stabiel. U kunt kiezen uit verschillende kleurafwerkingen.

De In Between SK3 bijzettafel is onderdeel van de In Between-serie die Sami Kallio voor &tradition heeft ontworpen. U vindt bij Gerritsma Interieur ook de In Between SK1 stoel, In Between SK2 stoel en Betty TK 1 stoel, die zowel individueel als in set beschikbaar zijn.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 73cm
Doorsnee: 90cm
OntwerperSami Kallio
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.