&tradition In Between SK5 - Eettafel

Vanaf € 1.391
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De slank gebouwde In Between SK5 eettafel werd door designer Sami Kallio voor het merk &tradition ontworpen.

Sami Kallio is een succesvolle Finse ontwerper. Hij won in 2014 de Miaw Muuz International Award voor stoelen uit zijn In Between-lijn, waartoe ook deze eettafel behoort. Door zijn slanke en tijdloze vorm zal deze eettafel in veel verschillende woonstijlen passen.

De In Between SK5 eettafel heeft een lengte van 200 cm en een breedte van 90 cm. Door zijn hoogte van 74 cm kunt u deze mooie rechthoekige tafel niet alleen als eettafel gebruiken, maar is hij ook geschikt als werktafel. De In Between SK5 eettafel is gemaakt van massief eikenhout dat op ecologisch verantwoorde wijze is geteeld en verwerkt. De slanke poten lopen schuin naar buiten, waardoor deze tafel extra stabiliteit en stevigheid krijgt. Het tafelblad is voorzien van een hoogwaardige en vrijwel krasvrije laag van eikenfineer. Als u deze 37 kg zware tafel op een houten vloer plaatst, is het verstandig om de onderkant van de poten te voorzien van viltjes of rubberen beschermnoppen.

In dezelfde In Between-lijn vindt u ook ronde eettafels en bijzettafeltjes. Combineert u deze tafel met In Between eetkamerstoelen die Gerritsma Interieur in meerdere uitvoeringen levert.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenLengte: 200cm
Breedte: 90cm
Hoogte: 74cm
OntwerperSami Kallio
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.