&tradition In Between SK9 barkruk

Vanaf € 472
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De In Between SK9 barkruk werd ontworpen door designer Sami Kallio voor het Deense merk AndTradition.

De Finse ontwerper Sami Kallio is specialist op het gebied van houtbewerking. In zijn serie In Between, waarvan deze barkruk deel uitmaakt, is goed te zien hoe hij klassieke vormen een eigentijdse twist geeft. De open en ronde vormgeving van de zitting en rugleuning herinneren aan de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw en geven de barkruk de uitstraling van ambachtelijk vakwerk. Het ontwerp kwam tot stand in samenwerking met AndTradition.

De ambachtelijke uitstraling van de In Between SK9 barkruk zit hem vooral in de gebogen rugleuning, die doorloopt in de armleuningen. Dit detail komt terug in de stoelen en tafels uit de In Between-collectie, waarmee u de barkruk uitstekend kunt combineren. Deze gebogen leuning rust op houten platen aan weerszijden en aan de achterzijde van de zitting. Zo ontstaat er een open vorm, die de barkruk zijn lichte uitstraling heeft. De barkruk is verkrijgbaar met zithoogte van 75 cm. Daarmee is hij geschikt om aan een bar te plaatsen, of de lagere versie langs een verlengd aanrechtblad. De In Between SK9 barkruk is gemaakt van eikenhout en is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 58cm
Hoogte: 102cm
Diepte: 54cm
Zithoogte: 75cm
Hoogte armleuning: 98cm
OntwerperSami Kallio
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.