Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Journey SHY1 - LED tafellamp/wandlamp

Vanaf € 270
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Journey SHY1 LED tafellamp/wandlamp is een eigen ontwerp van het merk ANDTradition.

Binnen de designfilosofie van het Deense merk ANDTradition is het optimaal gebruik van de materialen een speerpunt. Zoals mag worden verwacht van Scandinavisch design zijn de collecties van het merk pragmatisch en worden ze gekenmerkt door heldere eenvoudige lijnen.

De Journey SHY1 LED tafellamp/wandlamp is door zijn gedistingeerde ontwerp op verschillende manieren in te zetten. Als tafellamp is hij een zeer elegante verschijning en kan hij uitstekend dienst doen als leeslampje op een bijzettafel. Aan de wand gemonteerd is de Journey SHY1 LED tafellamp/wandlamp een opvallend accessoire dat opvalt door zijn contrasterende elementen. De basis van de lamp is gemaakt van robuust metaal, dat leverbaar is in verschillende tinten. De glazen bol heeft een doorsnede van 18 cm, wat hem groot genoeg maakt om aanwezig te zijn in de ruimte en compact genoeg om op veel plekken van dienst te kunnen zijn. Met een kabellengte van 200 cm is er altijd een wandcontactdoos binnen handbereik om de lamp op aan te sluiten. De energiezuinige ledlamp waarmee de SHY1 wordt geleverd heeft een zeer lange levensduur en levert een zeer hoog rendement.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenLengte: 26cm
Breedte: 18cm
Hoogte: 24cm
Kabellengte: 200cm
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.