&tradition Lato LN9 bijzettafel ovaal

Vanaf € 486
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Lato LN9 bijzettafel ovaal werd ontworpen door designer Luca Nichetto voor het Deense merk &tradition.

Op het eerste gezicht lijkt deze in 2018 ontworpen tafel een sculptuur op zichzelf, met zijn marmeren voet en smalle tafelblad. De inspiratie voor de Lato bijzettafel komt van iets dat we allemaal nog kennen uit onze jeugd: de lolly. Maar hoe maak je daarvan een stijlvol meubelobject? Luca Nichetto groeide op op het eiland Murano en vond in de producten van de ambachtslieden hier al snel een inspirerende oplossing, door de lolly op zijn kop te zetten en het tafelblad erop te monteren.

Zo ontstond de Lato LN9 bijzettafel ovaal. De tafel ontleent zijn stabiliteit aan de stevige voet van marmer, ovaal, evenals het tafelblad. Dit is, evenals het pootje dat uit de marmeren voet komt, gemaakt van staal. De bijzettafel heeft een gewicht van 20 kg en is verkrijgbaar in meerdere kleuruitvoeringen, die op hun plek zijn in een klassiek interieur of juist in een designinterieur. Het tafelblad is 50 cm lang en 40 cm breed en de tafel heeft een hoogte van 50 cm. Ideaal dus als bijzettafel naast een fauteuil. De bijzettafel is ook verkrijgbaar met rond tafelblad.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 50cm
Hoogte: 45cm
Diepte: 40cm
OntwerperLuca Nichetto
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.