&tradition Mass Light NA5 - Pendellamp

Vanaf € 175
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Mass Light NA5 - hanglamp werd ontworpen door NORM Architects voor het Deense designlabel AndTradition.

Deze hanglamp is geïnspireerd op de straatlantaarns van grote steden als Parijs, New York en Barcelona. De lamp heeft een typische gietijzeren top en een semi-transparante glazen bol, verwijzingen naar de straatlantaarns. De Mass Light NA5 - hanglamp verspreidt een prachtig diffuus licht dankzij het opaalglas van de glazen bol. U kan deze lamp bestellen met een top van marmer, messing of koper. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle materialen die deze lamp een verfijnde en luxueuze uitstraling geven. Ze wordt geleverd met een snoer van vier meter, zodat u de lamp op de door u gewenste hoogte kan hangen. Wanneer u meerdere lampen bij elkaar hangt, geeft dit een bijzonder effect. Deze unieke designlamp geeft uw hal, slaapkamer, woonkamer of kantoor een unieke en modieuze touch.

De Mass Light NA5 - hanglamp werd ontworpen door het Deense designbureau Norm Architects. Jonas Bjerre-Poulson en Kasper Rønn Von Lotzbeck richtten het label op in 2008. Later voegde Linda Korndal zich bij hen. Ze is bekend om hun duurzame en verfijnde ontwerpen. Het is een multidisciplinair designbureau dat werkt rond architectuur, interieur en industrieel design.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte:
· koper: 18.3cm
· messing: 18.3cm
· zwart: 0cm
Doorsnee: 12.6cm
Kabellengte: 400cm
OntwerperNorm
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.