&tradition Mass Light NA6 hanglamp

Vanaf € 1.351
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Mass Light NA6 - Kroonluchter werd ontworpen door Norm Architects voor het Deense merk AndTradition.

Norm Architects werd in 2008 opgericht door drie pas afgestudeerde studenten van de Deense kunstacademie: Jonas Bjerre-Poulsen, Kasper Rønn en Linda Korndal. Zij hebben een multidisciplinaire aanpak en richten zich onder meer architectuur en interieur. Vanuit hun brede achtergrond zoekt het drietal er steeds naar om de norm uit te dagen. Dat levert een gevarieerde collectie meubelen, verlichting en accessoires op waarin minimalisme de boventoon voert.

Voor de Mass Light NA6 - Kroonluchter lieten Rønn en Bjerre-Poulsen zich inspireren door klassieke straatlantaarns die zij zagen in Parijs, Barcelona en New York: een semi-transparante glazen bol, hangend aan een gietijzeren armatuur. Dit haalden zij uit de oorspronkelijke context en bedachten een toepassing voor gebruik binnenshuis. Het resulteerde in een hanglamp die zonder meer een blikvanger is in uw interieur: negen glazen bolletjes die op verschillende hoogtes variërend van 80 cm tot 175 cm hangen. Het opaalglas van de bolletjes verspreidt een zacht sfeerlicht boven de tafel of in een rustig hoekje in uw woonkamer. De lampjes hangen aan een armatuur van metaal. De Mass Light NA6 - Kroonluchter is verkrijgbaar in meerdere kleuruitvoeringen.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 175cm
Doorsnee: 40cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee baldakijn: 16cm
Doorsnee lampenkap: 40cm
OntwerperNorm Architects
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.