Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition Mega Bulb SR2 hanglamp

Vanaf € 148
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De stijlvolle Mega Bulb SR2 hanglamp werd oorspronkelijk ontworpen in 2000 door de ontwerper Sofie Refer voor de fabrikant Unique Interieur.
Het Deense label veranderde haar naam en heet tegenwoordig &Tradition. Het bedrijf veranderde van naam om de nadruk te leggen op de combinatie van gedegen vakmanschap en traditionele waarden met een modern design. Dankzij hun duurzame productiemethoden creëert &Tradition een design dat blijft. De eenvoudigste dingen zijn nog steeds de beste en meest duurzame!
Met zijn hoge kwaliteit raakt de Mega Bulb de kern van de filosofie van &Tradition. De lampenkap, de gloeilamp, en zelfs de kabel zijn transparant (optioneel ook verkrijgbaar in de kleur rood, zie hiervoor 'productversies') - maar de vorm van de Mega Bulb is klassiek, eenvoudig en absoluut prachtig.
In 2001 werd deze zelfs bekroond met de 'Good Design Award' van The Chicago Athenaeum: Museum voor Architectuur en Design!
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 23cm
Doorsnee: 18cm
Kabellengte: 300cm
OntwerperSofie Refer
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.