Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition P376 KF1 hanglamp

Vanaf € 540
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De P376 KF1 hanglamp werd ontworpen door Jørgen Kastholm en Preben Juhl Fabricius voor AndTradition.

Dit van oorsprong Deense designlabel heeft showrooms van Londen tot Shanghai. AndTradition beschikt over een breed assortiment met onder andere verlichting en interieurobjecten. De ontwerpers Kastholm en Fabricius werkten vanaf 1961 acht jaar samen. Vaak kozen ze voor het creëren van minimalistische, functionele designs. Hun latere gezamenlijke oeuvre bestaat vooral uit fauteuils en koffietafels, maar in 1963 brachten ze een twee hanglampen uit.

De P376 KF1 hanglamp heeft een hoogte van 19 cm en een diameter van 47,5 cm. Daarmee is het de kleine variant van de tegelijkertijd ontworpen KF2. Net als de KF2 is ook de P376 KF1 hanglamp leverbaar in een ongelakte en gelakte uitvoering. Karakteristiek voor de lamp zijn de ringen die deel uitmaken van de kap. Deze bestaan uit aluminium dat met de hand is vormgegeven en zorgen voor een zachte en diffuse lichtspreiding. De hanglamp is voorzien van een witte stroomkabel met een lengte van vier meter. De benodigde E27-gloeilamp wordt niet meegeleverd en kunt u onder Accessoires bestellen. Voor het schoonmaken van de P376 KF1 hanglamp gebruikt u bij voorkeur een zachte, droge doek.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 19cm
Doorsnee: 47.5cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee lampenkap: 47.5cm
OntwerperJørgen Kastholm | Preben Juhl Fabricius
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.