Actie: Nu t/m juli 15% korting op alle verlichting van FLOS

&Tradition P376 KF2 hanglamp

Vanaf € 944
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De P376 KF2 hanglamp werd door Jørgen Kastholm en Preben Juhl Fabricius ontworpen en door het merk AndTradition opnieuw uitgebracht.

Preben Juhl Fabricius en Jørgen Kastholm waren bekende Deense architecten, verbonden met het Deense Modernisme. Het ontwerp van deze hanglamp en andere lampen uit de P376-serie stamt al uit 1963. Deze futuristische P376 KF2 hanglamp kunt u dus gerust zien als een designklassieker die ook na meer dan vijftig jaar niets aan charme en stijl heeft ingeboet.

De opvallende P376 KF2 hanglamp die, wat vormgeving betreft doet denken aan een ufo, is gemaakt van hoogwaardig en gepolijst aluminium. De lamp bestaat uit vijf concentrische platen die tezamen zorgen voor zowel directe verlichting als indirecte verlichting door middel van reflectie. De lichtbron kunt u als extra accessoire bestellen. Wij adviseren een peervormige halogeenlamp van 100 W of een ledlamp met een vermogen van 14 W. De P376 KF2 hanglamp heeft vrijwel onzichtbare ophangdraden met een lengte van 600 cm, wat deze hanglamp dus extra geschikt maakt voor hoge ruimtes. De hoogte van het lampenlichaam bedraagt 28 cm. De diameter van deze stijlvolle hanglamp meet 70 cm. U kunt deze lamp een mooie plaats geven in een interieur met een nostalgische of juist hypermoderne ambiance.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 28cm
Doorsnee: 70cm
Kabellengte: 600cm
Doorsnee lampenkap: 70cm
OntwerperJørgen Kastholm | Preben Juhl Fabricius
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.