&tradition Palette Table JH7 - Bijzettafel

Vanaf € 1.351
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Palette Table JH7 - bijzettafel werd ontworpen door door Jaime Hayón voor AndTradition.

De in Spanje geboren Jaime Hayón wordt alom beschouwd als een van de invloedrijkste hedendaagse ontwerpers. Zijn werk heeft een flamboyante postmoderne stijl, die is gebaseerd op de gedurfde vormen en tinten van de kunst en architectuur in zijn thuisland. Zijn werk is te zien in de permanente collecties van belangrijke musea zoals het MoMa.

In veel van Hayóns werk vervaagt de grens tussen interieur en beeldende kunst, en dit is zeker het geval voor de Palette Table JH7 - bijzettafel, met zijn opvallende sculpturale vorm met meerdere lagen. De bijzettafel is 67,8 cm breed en 115,2 cm lang. Het tafelblad bestaat uit drie delen op verschillende hoogtes. Ze zijn gemaakt van drie verschillende materialen: gebrandschilderd as, gepolijst brons en marmer. Deze rusten op een onderstel van gepoedercoate stalen buizen.

Vanuit elke hoek ziet u een samenspel van geometrische vormen - cirkels en ovalen boven de strakke scherpe lijnen van het onderstel. Hayón wil met deze bijzettafel iets zeggen over het complexe en veelzijdige karakter van het moderne leven. De Palette Table JH7 - bijzettafel is in elk geval een opvallend middelpunt in een moderne lounge.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenLengte: 115.2cm
Breedte: 67.8cm
Hoogte: 47cm
OntwerperJaime Hayon
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.