&tradition Pavilion AV9 barkruk

Vanaf € 432
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De minimalistische Pavilion AV9 barkruk is een ontwerp van designers Anderssen en Voll voor het merk AndTradition.

Na het succesvolle ontwerp van de stapelbare Pavilion stoel, kon de Pavilion AV9 barkruk uiteindelijk niet uitblijven. De herkenbare lijnen en materialen zijn inmiddels een handelsmerk geworden van het merk AndTradition.

De combinatie van een bijna industrieel aandoend onderstel en de natuurlijke materialen in de zitting en rugleuning, maken de Pavilion AV9 barkruk een opvallend onopvallende verschijning in het interieur. Het elegante en minimale lijnenspel van het frame zorgen ervoor dat de barkruk feilloos opgaat in zijn omgeving, terwijl het ontwerp er garant voor staat dat de barkrukken zeer stabiel zijn en een hoge mate van comfort bieden. Dankzij de keuze die u heeft uit verschillende materialen voor de zitting en leuning, is de barkruk eenvoudig in ieder interieur te plaatsen. De barkruk leent zich bovendien uitstekend om hem te laten contrasteren met bestaande meubels, zonder dat hij een te opvallende plek opeist in het interieur.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 52cm
Hoogte: 95cm
Diepte: 50cm
Zithoogte: 75cm
OntwerperAnderssen & Voll
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.