&tradition Pinwheel HM7 bijzettafel

Vanaf € 405
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Pinwheel HM7 bijzettafel is door de designers Hvidt & Mølgaard voor het merk AndTradition ontworpen.

De Zweedse ontwerpers Peter Hvidt en Orla Mølgaard-Nielsen stonden aan het begin van de Deense meubelontwerpen. De meubelstukken van deze ontwerpers worden gekenmerkt door een beeldhouwkundig element. En de Pinwheel HM7 bijzettafel is daarop geen uitzondering.

De Pinwheel HM7 bijzettafel is een unieke multifunctionele tafel welke u individueel in een ruimte kunt plaatsen of als set kunt gebruiken. Door de slanke vorm en het geometrisch ontwerp kunt u met deze bijzettafel alle kanten op. Zet de zes losse stukken als een puzzel in elkaar en de tafel krijgt de vorm van een schild. Met enige creativiteit kunt u ze ook de in de vorm van een slang of een bloem neerzetten. Maar ook los is deze bijzettafel ideaal en kunt u hem gemakkelijk overal bijschuiven. Deze handige oplossing is ook nog eens een lust voor het oog door het massief houten tafelblad en de poten van messing met plastic vloerbeschermers. Door zijn eenvoudige maar toch bijzondere ontwerp past deze bijzettafel in vrijwel iedere ruimte. De bijzettafel heeft een hoogte van 43 cm, is 65 cm breed en 65 cm diep.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 65cm
Hoogte: 43cm
Diepte: 65cm
OntwerperHvidt & Mølgaard
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.