&tradition Setago tafellamp met batterij

Vanaf € 94
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Setago tafellamp met batterij is door designer Jaime Hayon voor het Deense designmerk &tradition ontworpen.

Het verhaal van de tafellamp is vervat in de naamgeving. 'Seta' is Spaans voor 'paddenstoel' en refereert aan de herkenbare vormgeving van de verlichtingsarmatuur. 'Go' staat voor de mogelijkheid om de lamp eenvoudig overal neer te zetten waar u licht nodig heeft. De veelzijdige lamp werkt snoerloos. Dat is bijzonder handig als u een bijzettafel, nachtkastje of dressoir in uw interieur hebt. U geniet op elke plek van een sfeervolle lichtuitstraling.

De Setago tafellamp met batterij is samengesteld uit gevormd polycarbonaat en messing. De designlamp is 22 cm hoog en heeft een doorsnede van 18 cm. Met een gewicht van 0,5 kg is de lamp gemakkelijk te verplaatsen. De tafellamp is dimbaar in drie standen. De verlichtingsbron is in meerdere kleuren verkrijgbaar. U heeft bij de felste lichtstand tien uur lang plezier van de tafellamp, alvorens u deze eenvoudig oplaadt met een usb-kabel.

Jaime Hayon is even veelzijdig als zijn ontwerpen. De Spaanse designer creëerde vele meubels en verlichtingsproducten voor verscheidene designmerken. Voor &tradition ontwierp hij naast de Setago tafellamp met batterij ook de Formakami en Passepartout lampenserie, die bij Gerritsma Interieur te vinden zijn.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 22cm
Doorsnee: 18cm
OntwerperJaime Hayon
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.