&Tradition Shuffle Table MH1 - Tafel

Vanaf € 472
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Oorspronkelijk werd de speelse, mooie Shuffle Table gemaakt door ontwerper Mia Homburg voor de Deense fabrikant Unique Interieur.
Het Deense label veranderde van naam en heet tegenwoordig &tradition. Het bedrijf veranderde van naam om de nadruk te leggen op de combinatie van gedegen vakmanschap en traditionele waarden met een modern design. Dankzij hun duurzame productiemethoden creëert &tradition blijvend design. De eenvoudigste dingen zijn nog steeds de beste en meest duurzame!

De ontwerper is erin geslaagd om de kern van deze filosofie te benaderen, door de heropleving van het traditionele Scandinavische vakmanschap van houtdraaien en het herinterpreteren van kleuren en vormen van het oud houten speelgoed.

Shuffle Table is een uniek meubelstuk, dat begrijpt hoe u een accent aanbrengt in elk interieur. Wat deze tafel zo bijzonder maakt, is de flexibiliteit - volgens Scandinavische democratische tradities - door het bovenste element los te draaien en afzonderlijke onderdelen weg te nemen, kan de gebruiker beslissen over de vorm en de kleurencombinatie, alsmede de hoogte van deze bijzettafel.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 69cm
Doorsnee: 45cm
OntwerperMia Homburg | Peter Hagen
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.