&tradition Sillon SH7 muurspiegel

Vanaf € 1.214
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De Sillon SH7 wandspiegel is in 2019 door designer Sebastian Herkner voor het Deense merk AndTradition ontworpen.

Het elegante ontwerp is geïnspireerd op de Franse art-decostijl. De vergulde stalen omlijsting van de spiegel is hiernaar een subtiele verwijzing. Daarnaast refereert de minimalistische vormgeving aan de bekende en beroemde Scandinavische designstijl. In de wandspiegel komen het heden en het verleden samen. De spiegel is een blikvanger in de gang, hal of slaapkamer.

De Sillon SH7 wandspiegel is gemaakt van staal en spiegelglas. De spiegel heeft een messing of chroom afwerking en is 190 cm hoog en 60 cm breed. U ziet uzelf van top tot teen in de designspiegel. U kunt één spiegel ophangen of een groep bij elkaar voor een mooie spiegelwand. Hang er uw geliefde foto's bij en uw interieurwand is compleet.

Sebastian Herkner loopt niet alle trends achterna. De Duitse ontwerper creëert onderscheidend design met innovatieve technieken, duurzame materialen en ambachtelijk handwerk. Naast de Sillon SH7 wandspiegel vervaardigde hij de ronde Sillon spiegel voor AndTradition.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenBreedte: 60cm
Hoogte: 190cm
OntwerperSebastian Herkner
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.