&tradition Spinning Light BH1 - Pendellamp

Vanaf € 215
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
   (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
De expressieve en prachtig ontworpen Spinning Light hanglamp is oorspronkelijk ontworpen door Benjamin Hubert voor de fabrikant Unique Interieur.
Het Deense label veranderde haar naam en heet tegenwoordig &tradition. Het bedrijf veranderde van naam om de nadruk te leggen op de combinatie van gedegen vakmanschap en traditionele waarden met een modern design. Dankzij hun duurzame productiemethoden creëert &tradition design dat blijft. De eenvoudigste dingen zijn nog steeds de beste en meest duurzame!
Benjamin Hubert slaagde er speels in te voldoen aan de bedrijfsfilosofie van zijn opdrachtgever. Zijn inspiratiebron was gewoon zijn eigen jeugd: De goede oude tol en het idee van gesponnen metaal! Dit alles ligt aan de basis van de productiemethode van Spinning Light en creëert een schoonheid in een kleinere vorm!
Deze hoogwaardige hanglamp verenigt vorm en functie op een uiterst innovatieve manier. Een meesterwerk met een grote kans om een klassieker te worden!
Spinning Light BH1 is verkrijgbaar in verschillende versies, zie hiervoor 'productversies'.
Ontdek de iets bollere versie van deze designlamp - Spinning Light BH2 - door te klikken op 'soortgelijke producten'.
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenHoogte: 45cm
Doorsnee: 25cm
Kabellengte: 400cm
OntwerperBenjamin Hubert
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.