&Tradition The Moor Rug - Tapijt rechthoekig

Vanaf € 1.351
Levertijd 1-2 weken
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
    (?) M.u.v. producten die op bestelling worden gefabriceerd.
  • Avondlevering altijd mogelijk
  • Gratis achteraf betalen
  • Ophalen bij 2500+ PostNL-punten
Het The Moor tapijt rechthoekig werd door designbureau All the Way to Paris voor het merk &tradition ontworpen.

Respect voor de natuur en innovatief gebruik van ruwe materialen staan centraal bij het Deense label &tradition, wat resulteert in functionele creaties, ontdaan van onnodige franje. Tanja Vibe en Petra Olsson Gendt van de Deens-Zweedse ontwerpstudio All the Way to Paris overschrijden graag de grenzen van het voorspelbare en dat ziet u terug in de subtiele glinstering van dit bijzondere vloerkleed.

Het The Moor tapijt rechthoekig is een handgeweven kleed bestaande uit 85% Nieuw-Zeelandse wol en 15% viscose. Het tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die u onder Productvarianten terug kunt vinden. Alle kleuruitvoeringen zijn verkrijgbaar in twee groottes: 170 x 240 cm en 200 x 300 cm. Vorm, kleur en textuur zijn geïnspireerd op edelstenen en deze elementen brengen sprankelende gezelligheid en eenheid in elk vertrek. Eventuele vlekjes kunnen eenvoudig verwijderd worden door te deppen met koolzuurhoudend water. Voor een grondige reiniging kunt u het kleed laten stomen bij een stomerij.

Bij Gerritsma Interieur vindt u naast het The Moor tapijt rechthoekig tevens lampen, stoelen en sofa's van hetzelfde label. 
Meer informatie
Merk&Tradition
AfmetingenLengte:
· 170x240cm: 240cm
· 200x300cm: 300cm
Breedte:
· 170x240cm: 170cm
· 200x300cm: 200cm
OntwerperAll the Way to Paris
HerkomstScandinavië

Over het merk

AndTradition is een designmerk van Deense bodem met een collectie die Scandinavische schoonheid brengt in modern design. Het gebruiken van het volledige potentieel van de grondstof in combinatie met respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en het designmerk creëert prachtige vormen die geen functionaliteit verliezen door onnodige franjes.

AndTradition maakt innovatief gebruik van natuurlijke hulpbronnen voor hedendaags design. Tijdens het ontwerpen passen ze de nieuwste technologieën toe en ieder ontwerp is zeer fraai vormgegeven en kwalitatief uitstekend, waardoor je met deze designs iedere keer weer van een tijdloze schoonheid kunt genieten.