Onze cookies zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën. Hieronder leest u meer over deze categorieën, en kunt u per categorie kiezen of u akkoord gaat met het plaatsen van deze cookies.

Actie: Nu met gratis rol originele Vipp pedaalemmerzakken!

Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer (14 liter)

Vanaf € 385,00

De Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer is een iconische afvalbak die al sinds 1939 in productie is. Het minimalistische design is tijdloos en past in elk interieur. De emmer is gemaakt van plastic afval en overgbleven hout zaagsel dat wordt herbruikt en heeft een stevig pedaal en deksel voor gemakkelijk gebruik en onderhoud. De Vipp 15 is de perfecte afvalbak voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Gratis verzending vanaf € 50,-

30 dagen bedenktermijn

Gratis achteraf betalen

2 jaar productgarantie

Over de Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer

De Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer is een iconisch ontwerp en een van de meest herkenbare producten van het Deense merk Vipp. Het heeft een tijdloze uitstraling en is ontworpen om lang mee te gaan. De Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer is gemaakt van plastic afval en overgebleven hout zaagsels die weer worden herbruikt, hierdoor wordt er minder staal gebruikt.

De Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer is een veelzijdig en praktisch item en is voor elke kamer in huis of op kantoor. Het minimalistische ontwerp past goed bij moderne interieurs en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Kortom, de Vipp 15 Rubbish Pedaalemmer is een praktisch en stijlvol item dat niet mag ontbreken in een modern en georganiseerd huishouden.

Meer informatie
MerkVipp
Hoogte (cm)52
Diameter (cm)30
OntwerperHolger Nielsen
HerkomstScandinavië
Garantie10 jaar
Inhoud (L)14

Over het merk

Het familiebedrijf Vipp is in 1939 opgericht door metaalsmid Holger Nielsen. Zijn eerste ontwerp was een pedaalemmer, gemaakt voor de kapsalon van zijn vrouw Marie Nielsen. Marie had een hekel aan de rondslingerende haren in haar salon en vroeg haar man een afvalemmer te ontwerpen waar geen haartje doorheen kon komen. De eerste pedaalemmer, gemaakt van overgebleven auto-onderdelen, was direct een hit. De tandarts en dokter wilden al snel een dergelijke pedaalemmer. Er werd geïnvesteerd in het machinaal produceren en het Deense familiebedrijf was geboren.

Na het overlijden van oprichter Holger Nielsen is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Jette Egelund. Zij heeft met enorm succes Vipp internationale bekendheid gegeven. De iconische Vipp pedaalemmer heeft een onuitwisbare positie verworven in de designwereld, het product is namelijk nog steeds razend populair. In de afgelopen driekwart eeuw zijn slechts enkele kleine wijzigingen in kleur en formaat doorgevoerd en de Vipp collectie is de afgelopen decennia aangevuld met diverse andere accessoires en meubels die allemaal een lust zijn voor het oog.