·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Fittipaldi-Spiegel-Tonelli-design-Gerritsma-interieur
Fittipaldi-Spiegel-Tonelli-design-Gerritsma-interieur
Fittipaldi-90-wandspiegel-Tonelli-Gerritsma-interieur
Fittipaldi-Tonelli-wandspiegel-detail-Gerritsma-interieur

Tonelli Fittipaldi 90

760

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Bestel uw Tonelli Fittipaldi 90 spiegel in onze webshop, levertijd 2-3 weken.

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Tonelli Fittipaldi 90

De Tonelli Fittipaldi spiegel is ontworpen in 2009 door Giovani Tommaso Garatoni voor Tonelli design. De compositie van stroken spiegel glas die licht hellen gaan een interessant spel aan met licht en reflectie. De brede strook in het midden zorgt ervoor dat de spiegel ook functioneel is. Het strakke minimalistische design laat zich goed toepassen in een modern interieur.

maten

De ‘Fittipaldi’ spiegel van Tonelli is er in twee maten

  • Fittipaldi 90; 90x90cm
  • Fittipaldi 180; 90x180cm

De spiegels zijn opgebouwd uit zeven stroken spiegel, gemonteerd op een stalen basis. De vorm van een strook wisselt in de diepte van boven naar beneden. De diepte varieert in 4 stappen tussen 2,5 en 5,6cm. De stroken die samen de som van 90 cm breedte geven hebben breedtes van 5, 10, 15 en dertig centimeter. De grootste breedte is groot genoeg om een rustig beeld te hebben als je in de spiegel kijkt.

Toepassing

De Fittipaldi spiegel van Tonelli heeft een sterk decoratief karakter. Met de strakke weglopende lijnen heeft hij een uitstraling die je associeert met moderne architectuur. De Fittipaldi spiegel laat zich prima toepassen in een representatieve zakelijke omgeving. Aangebracht in een entree of een woonkamer zal het leiden tot totaal nieuwe dimensies in de beleving van de ruimte.

montage

De Fittipaldi spiegel word gemonteerd aan de wand. Daarvoor is een solide wand nodig waar de bijgeleverde haken in kunnen worden gemonteerd. Hij kan op twee manieren hangen, met de stroken verticaal of horizontaal. Bij de verticale toepassing hangt de spiegel op een as die van links naar rechts de stalen structuur doorboort. Bij een horizontale bevestiging hangt de spiegel op speciaal daarvoor geconstrueerde stalen delen.  Die zijn tussen de metalen profielen zijn geklemd op de stalen stangen die de afzonderlijke delen met elkaar verbinden. Ben je handig en sterk, dan is de montage goed zelf te doen, het enige dat nodig is; een waterpas, rolmaat en boormachine. Mocht u liever de montage uitbesteden dan doen we dat ook graag voor u tegen een redelijke prijs.

TONELLI EN GERRITSMA INTERIEUR

Vanaf de jaren 1980 is er een goede samenwerking. Tonelli heeft altijd voorop gelopen met meubelen gemaakt uit glas. Door te investeren in kostbare glassnijmachines en in knowhow op het gebied van lijm technieken zijn ze al heel lang goed in wat ze doen. We ervaren de samenwerking als prettig, kennen de mensen achter het merk. We staan garant voor de kwaliteit en de levertijden. Zo kunt u met een gerust hart uw Tonelli producten bij ons bestellen.

 

Andere suggesties…

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.