·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

de Sede DS-600 zithoek zitelementen
de Sede DS-600 zithoek zitelementen
ds 600 de Sede slang
de Sede DS 600 zitgroep organische bank
de Sede DS-600 de Slang
ds-600 outdoor de Sede slang
DS-600 hocker voetenbank slang de Sede
DS-600 de Sede bank

de Sede DS-600 ‘de slang’

36.295

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Prijs op basis van een compositie van een halve cirkel met een diameter van 400cm. 1x DS-600/19, 20x DS-600/17 en 1x DS-600/20 in leder ‘Living’. Dit model staat in onze showroom.

 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
 • Avondlevering is mogelijk met dit product.
 • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
 • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

de Sede DS-600 ‘de slang’

Helemaal ‘jaren zeventig’, en tegelijk ‘helemaal van nu’. De DS-600 zitelementen zijn met zware ritssluitingen en stalen pennen aan elkaar verbonden. Zo smelten ze samen in een bank die zich laat vormen. In de basis zijn alle elementen taps toelopend aan voor- en achterzijde. Door een speciale stalen koppeling kan het geheel scharnieren. Daardoor is het mogelijk om de bank naar voren of naar achteren te buigen. Met een tussenelement kan de zitrichting veranderd worden. Er zijn afsluitende elementen die een armleuning vormen – of niet – en je kunt ook eindigen zonder rugleuning.

Toepassingsbereik van de DS-600;

 • de ultieme ronde bank in een hotel lobby.
 • huiselijk als grote rondzit bij de open haard of als lounge bank bij de TV
 • Door zijn royale vorm is deze de Sede bank zeer geschikt als invulling van een representatieve ruimte.

 

Hoe zit dat nou, zo’n DS-600? Ongedwongen en zeer comfortabel! Het is de ultieme bank om  neer te ploffen en lekker onderuit te zakken. In je eentje heerlijk ontspannen of gezellig met familie of vrienden. Met een stevige basis en een zachte bovenlaag is er een altijd een goede ondersteuning.  De afgeronde vormen van de delen waar je op zit voelen fijn aan. Het zachte leder van de Sede ademt luxe.  Word hij zakelijk toegepast dan is het een heerlijk landschap om er met een groep gebruik van te maken in een informele sfeer.

DS-600 materialen en maten

Voor de stoffering staan diverse leersoorten ter beschikking uit de de Sede collectie.

 • element armleuning links
 • element armleuning rechts
 • zitelement
 • tussenelement waarmee van zitrichting is te veranderen
 • hocker, element zonder rugleuning.

Download de product pagina

 DS-600 outdoor

Voor een semi- outdoor bereik is er een speciale vulling SEDEX-Outdoor. Uitgevoerd met de speciale stoffen ‘Cumulus’ en ‘Cirrus’ is de DS-600 ook buiten toe te passen.

DS-600 door de jaren heen

De DS-600 bank is ontworpen in 1972 door een team van de Sede; Ueli Berger, Eleonore Peduzzi-Riva, Heinz Ulrich en Klaus Vogt. De DS-600 is uniek qua vormgeving en flexibiliteit. Door zijn functionaliteit is hij altijd gewaardeerd door interieurarchitecten, architecten en eigenaren van bijzondere huizen. DS-600 siert niet alleen bijzondere woningen en gebouwen maar heeft zich ook ontwikkeld tot een ware filmster. Zo kwam hij in de jaren 80 regelmatig voorbij in de TV serie ‘Miami Vice’, zit hij de serie ‘Sherlock’. De DS-600 is tevens te zien in James Bond ‘Die another day’, in ‘The hunger games’ en hij schittert in tal van andere films.

Door de mogelijkheid om oneindig door te bouwen met de bank is de DS-600 is ‘de grootste bank ter wereld’. Hij word ook wel omschreven als non stop sofa.

 

Over De Sede en Gerritsma Interieur, platina dealer

Zolang als het bedrijf in onze familie is werken we met De Sede. Dat is vanaf 1979, er zijn mensen die in die eerste fase een bank kochten en daar nu nog op zitten. Er zijn veel leuke verhalen te vertellen over hoe mensen met een de Sede bank vergroeid raken. We kennen de producten door en door en ook de medewerkers die ze maken. Met veel liefde voor het vak en oog voor detail wordt daar in Zwitserland nog met de hand gewerkt. Wij kunnen instaan voor de kwaliteit en de levertijd. We hebben in onze showroom een royaal deel gereserveerd voor de Sede. In deze studio kunt u veel modellen van de Sede ervaren. Met ons commitment geeft ons dat bij de Sede de status van ‘Platina partner’. U kunt ons dan ook met een gerust hart uw bestelling toevertrouwen.

Categorie:
Bijwerken van …
 • Geen producten in je winkelmand.