·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

Draenert 2022 Coco eetkamerstoel - Productontwerp
Draenert 2022 Coco eetkamerstoel - Productontwerp
Draenert Coco soft Casanova Gerritsma Interieur
Draenert 2022 Coco eetkamerstoel - Productontwerp
Draenert Coco zwart Gerritsma Interieur
Draenert eetkamerstoel

Draenert 2022 Coco eetkamerstoel

885

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Draenert 2022 Coco eetkamerstoel

DRAENERT 2022 COCO eetkamerstoel is ontworpen door Gino Carollo in 2007 De Coco, is de basisversie in fraai tuigleder. Voor de stoffering word gebruikt gemaakt van 12 kleuren kernleder uit het eigen huis van Draenert. Het zusje, Coco soft, is er in veel meer sprekende kleuren. De Coco heeft stoere opstaande naden waarbij de verwerking aan een stoer zadel doet denken. Bij de Coco soft kun je eerder van een elegante uitstraling spreken. De vormgeving is een variant op een slede stoel. Een achterpoot loze stoel, de stalen constructie binnen in de stoel is zo ontworpen dat er sprake is van een lichte vering. De basis voor het comfort in de stoel ontstaat door het toepassen van gevlochten rubber singels in de zitting en de rug. Daar overheen word een schuim van hoge kwaliteit toe gepast zodat het geheel jarenlang zitcomfort oplevert.

DE ONTWERPER

Gino Carollo, geboren in Vicenza in 1965, startte zijn beroepsleven binnen de sector van industrieel design in 1990 en werkte als art director voor prestigieuze Italiaanse en buitenlandse bedrijven in de meubel branche. Op aanvraag van Assarredo, ontwierp hij het Italia paviljoen voor de Internationale meubelbeurs van Keulen in 1992 en 1993 en eveneens in 1992, het italiaanse paviljoen van de beurs ntérieurvan Wenen. In 1993, nam hij deel aan de tentoonstelling Dirattan in Milaan en in 1994 aan de tentoonstelling progetti e territori tijdens de beurs Abitare il tempo in Verona. Een aantal van zijn producten werden tentoongesteld in het MoMA van New York. Tijdens deze zelfde jaren, behaalde hij de prijs Du Pont in Keulen, Young design in Milaan en Casaidea in Rome. In 1999, opende hij de STUDIO28 GINO CAROLLO met als objectief een gekwalificeerd team van bedrijfsondersteuning voor de sector op te bouwen. Het productdesign verbonden aan de engineering en de verwezenlijking van de producten en prototypes hebben gedurende jaren concrete resultaten en een langdurige samenwerking met hun klanten verzekerd. De activiteit van industriële vormgeving van STUDIO28 werd de laatste jaren uitgebreid met nieuwe bevoegdheden waaronder een bijzondere ontwikkeling op het gebied van architectonische verwezenlijkingen van toonzalen. STUDIO28 GINO CAROLLO werkte  samen met ondermeer Interlübke, Bonaldo, Draenert en Porada en Ligne Roset.

Gino-Carollo-44084.XL

DRAENERT EN GERRITSMA INTERIEUR

Draenert is sinds circa 45 jaar een topmerk in de internationale meubelbranche. De onderneming ontwerpt en produceert in haar eigen atelier  in Zuid Duitsland. Sinds 1968 ontstaan daar hoogwaardige designmeubelen. Er word met de hand gewerkt. Uit liefde voor details, vakmanschap, kennis en waardering voor mooie materialen ontstaan exclusieve producten. Uniek, er is in de hele wereld geen tweede bedrijf waar met zo veel verschillende natuursteensoorten tafels gemaakt worden. Veelal worden daar bijzondere technieken in verwerkt. Waarbij het uitgangspunt is dat het gemakkelijk bedienbaar is en dat er geen speling in zit. Speciaal voor de stoelen is er onlangs een nieuwe fabriek bijgebouwd. De samenwerking tussen Draenert en Gerritsma Interieur heeft zich de afgelopen twintig jaren sterk ontwikkeld. Als serieuze partner voor elkaar kunnen we dan ook een goed adres zijn om met een vertrouwd gevoel een aankoop te doen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.