·  Gratis verzending in NL, BE & DE  ·  100+ jaar ervaring  ·  CBW-erkend

label orea eetkamerstoel
label orea eetkamerstoel
Label
Ohmann-leder-Orea
Label-Orea-Label-Gerritsma-Interieur-Assen
Orea-Gerard-van-den-Berg-Gerritsma-Interieur-Assen-eetkamerstoel
Label Orea eetkamerstoel - poten rvs, Indian Buffel - Stoel
Orea-Divina
Label Orea eetkamerstoel - poten rvs, Vintage - Stoel
Orea-Oatman-leder

Label Orea eetkamerstoel

Al vanaf: 599

De webshop blijft open tijdens de lockdown!
Vragen over dit product? Bel ons:
0592 313 477
Een minimalistische eetkamerstoel die vooral breed inzetbaar is. Opvallend zijn de geknikte hoeklijnen en het contrast tussen de smalle vorm van de rug het het brede van de zitting. De gemiddelde levertijd van Label Orea eetkamerstoelen is 8 weken.  
Wissen

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren (?).
  • Avondlevering is mogelijk met dit product.
  • Betaal achteraf binnen 14 dagen, zonder extra kosten.
  • Met 2500+ afhaalpunten, altijd een punt in de buurt.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1.

Label Orea eetkamerstoel

De Label Orea eetkamerstoel is ontworpen door Gerard van den Berg in 2000. De eetkamerstoel is als eetkamerstoel breed inzetbaar. Minimalisme door een strak metalen onderstel. Voor de hoes staan diverse mooie huiden ter beschikking of iedere bekledingsstof (mits technisch geschikt). Zo kunt u de neutrale vorm beïnvloeden en afstemmen op het doel waar u de stoel voor wilt gebruiken. Opvallend zijn de geknikte hoeklijnen en het contrast tussen de smalle vorm van de rug het het brede van de zitting.

Afmetingen (in mm)

  • Breedte 470mm x diepte 510mm x hoogte 910mm
  • Zithoogte 470mm

 

Klik hier (PDF) voor meer informatie over de Label Orea stoel.

Label ontstond in 1991 en is gestart door Gerard van den Berg. Het is een familiebedrijf pur sang. Waar met veel liefde voor het ambacht en oog voor detail, met de hand, mooie meubelen worden gemaakt. Samen met Ton van den Berg, een broer heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan het bedrijf. Het zit in de genen want ze groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Sinds 2012 zijn hun kinderen toegetreden tot de firma. De dochter van Ton (Marieke) en de zoon van Gerard (Jasper) geven nu dagelijks leiding aan het bedrijf.

Label en Gerritsma Interieur

‘We kennen elkaar’ vanaf het eerste begin dat Label startte hebben we de producten van Gerard verkocht. Met veel enthousiasme en waardering wederzijds. Net als Label is ook Gerritsma Interieur een familiebedrijf waar de mores is ‘handen uit de mouwen, het komt je niet aanwaaien’. We waarderen het pure in de materialen, het mooie hoogwaardige rund leder of van Yak, Indian buffel of waterbuffel, zeer karaktervol. Voor uw Label producten zijn we dan ook een prima adres voor aanschaf.

onderstel

poten rvs

bekleding

Waterbuffel, Vintage, Ohmann, Rio, Oatman, Indian Buffel, Divina

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.